Over ons

Faber For Finance richt zich op de particuliere markt. Faber For Finance is gespecialiseerd in hypotheken, financieringen en bancaire diensten. Dat doen wij inmiddels geruime tijd en sinds 1 januari 2008 onder de naam Faber For Finance.

Wij vinden het van groot belang onze cliënten persoonlijke aandacht en betrokkenheid te bieden. De omvang en opzet van het kantoor waarborgen deze uitgangspunten. Wij zijn professioneel en proactief en hebben oog voor jouw belangen.

Ons team

Jeffrey Faber for Finance

Jeffrey Faber

Jeffrey is directeur van Faber For Finance, hypotheekadviseur, gecertificeerd aankoopbegeleider en zelfstandig Adviseur van de RegioBank. Hij is iemand die oog heeft voor uw belangen. Jeffrey is dol op tennis, skiën en watersport. Hij is graag op tijd en komt gemaakte afspraken na!

Jeffreys tip: zorg dat je een buffer hebt, maar geniet wel van het leven!

jeffrey@faberforfinance.nl

030-6008500

Rene Faber for Finance

René Hansen

René is erkend hypotheekadviseur. Hij helpt op een zeer betrokken wijze bij het maken van een verantwoorde keuze voor de hypotheek van jouw woning.  René heeft als motto van huis uit meegekregen: doe maar normaal en wees eerlijk. Als tip heeft hij voor iedereen die een nieuwe woning koopt met een hypotheek om ook je levensstandaard in de gaten te houden. Want zoals René zegt: “Alles opofferen voor een koopwoning is niet reëel.

rene@faberforfinance.nl

030-6008500

Eva Faber for Finance

Eva Metselaar

Eva is Zelfstandig Adviseur van de RegioBank. Als Adviseur RegioBank helpt ze u met al uw vragen en wensen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

info@faberforfinance.nl

030-6008500

Vacature telefonist/receptionist/administratief medewerkster

Vind je het leuk om onze klanten persoonlijke aandacht en betrokkenheid te bieden? Lees dan gauw verder.

Wat ga je doen?
Jij wordt onderdeel van een klein, maar betrokken team. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten als ze vragen hebben rondom hun financiële zaken. Je staat klanten telefonisch te woord en ontvangt ze ook op kantoor. Naast dat je klanten ontvangt, ondersteun je ook het hypotheekteam. Je controleert gegevens en voorziet het hypotheekdossier van de benodigde stukken. Je onderhoudt contact met de klanten, maar ook met de geldverstrekkers, taxateurs en notarissen. En je verricht diverse administratieve werkzaamheden.

Wie ben jij?
Je bent een echte regelaar, werkt nauwkeurig en een echte teamplayer. Je kan je goed staande houden in een hectische omgeving. Je bent proactief, daadkrachtig en je hebt ervaring met administratief werk. Dienstverlening zit bij jou in je bloed en je voelt je verantwoordelijk voor onze klanten. Daarnaast ben je:

  • In het bezit van een afgeronde mbo- of hbo opleiding;
  • Woonachtig in Nieuwegein of omgeving;
  • Commercieel, klantgericht en betrokken;
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?
We bieden jou een uitdagende, afwisselende functie binnen een klein, hecht team. We werken op een prettige manier samen binnen een informele, betrokken manier. Je komt samen met de collega’s te werken op ons kantoor in Nieuwegein. En er is meer:

  • Een jaarcontract, met eventueel verlenging naar een vast dienstverband;
  • 25 vakantiedagen (op fulltime basis);
  • Een goede pensioenregeling;
  • Iedere 24e van de maand zie je de beloning op jouw bankrekening.

Wil jij deel uitmaken van ons team? We zijn benieuwd naar je sollicitatie! Reageer jij snel, je hoort ook snel van ons!

jeffrey@faberforfinance.nl

030-6008500