Over ons

Faber For Finance richt zich op de particuliere markt. Faber For Finance is gespecialiseerd in hypotheken, financieringen en bancaire diensten. Dat doen wij inmiddels geruime tijd en sinds 1 januari 2008 onder de naam Faber For Finance.

Wij vinden het van groot belang onze cliënten persoonlijke aandacht en betrokkenheid te bieden. De omvang en opzet van het kantoor waarborgen deze uitgangspunten. Wij zijn professioneel en proactief en hebben oog voor jouw belangen.

Ons team

Jeffrey Faber

Jeffrey is directeur van Faber For Finance, hypotheekadviseur, gecertificeerd aankoopbegeleider en zelfstandig Adviseur van de RegioBank. Hij is iemand die oog heeft voor uw belangen. Jeffrey is dol op tennis, skiën en watersport. Hij is graag op tijd en komt gemaakte afspraken na!

Jeffreys tip: zorg dat je een buffer hebt, maar geniet wel van het leven!

jeffrey@faberforfinance.nl

030-6008500 of 06-28995314

René Hansen

René is erkend hypotheekadviseur. Hij helpt op een zeer betrokken wijze bij het maken van een verantwoorde keuze voor de hypotheek van jouw woning.  René heeft als motto van huis uit meegekregen: doe maar normaal en wees eerlijk. Als tip heeft hij voor iedereen die een nieuwe woning koopt met een hypotheek om ook je levensstandaard in de gaten te houden. Want zoals René zegt: “Alles opofferen voor een koopwoning is niet reëel.

rene@faberforfinance.nl

030-6008500 of 06-21248768

Chantal Faber-Goené

Chantal Faber-Goené is onze steun en toeverlaat op kantoor. Chantal is getrouwd, heeft twee kinderen en is super sportief!

chantal@faberforfinance.nl

030-6008500