Particulieren

Hier komt een korte intro tekst welke iets verteld over de persoonlijke benadering en de beschikbare diensten voor particulieren.

Hypotheken

Een hypotheek is zeer persoonlijk én complex. Iedere situatie is anders. Daarom is er geen standaard hypotheekadvies. Faber For Finance brengt uw persoonlijke situatie en wensen in kaart. Wij geven vervolgens een goed, betrouwbaar en onafhankelijk advies. Dat hebben wij reeds voor veel cliënten gedaan en doen wij ook graag voor u.

Financieringen

Naast hypotheken kunt u bij ons terecht voor andere financieringen. Denk daarbij aan een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Als betrokken en betrouwbaar adviseur kijken wij bij Faber For Finance naar uw wensen en bespreken we de mogelijkheden. Wij zoeken altijd naar oplossing die bij u past.

Bancaire diensten

Bij Faber For Finance kunt u terecht voor al uw bancaire diensten: sparen, betalen, beleggen en lenen. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bieden wij u een compleet productenpakket. Wij doen echter nog meer. U kunt namelijk al uw financiële vragen aan ons stellen. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Dat is niet bij iedere bank het geval. Faber For Finance maakt zich sterk voor een persoonlijke en klantgerichte aanpak.