RegioBank

Faber For Finance BV is een onafhankelijk financiële adviesorganisatie en zelfstandig adviseur van RegioBank. Ons doel is om onze klanten in Nieuwegein en in de regio te voorzien van een deskundig en passend financieel advies. Zonder poespas zoeken wij voor u naar een oplossing voor uw specifieke situatie. Daarbij houden wij rekening met uw wensen. Voor nu en de toekomst.

Wilt u uw financiële situatie eens tegen het licht houden? Hulp bij het op orde brengen van uw administratie? Wilt u advies over uw hypotheek, beleggingen, betaalrekening, sparen, of een lening? Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid te adviseren.

Wie is RegioBank

RegioBank onderscheidt zich van andere banken door de persoonlijke dienstverlening van uw eigen Zelfstandige Adviseur. U wordt geholpen door deskundige medewerkers, die u en uw situatie kennen en uw taal spreken. RegioBank is een betrouwbare bank met een compleet pakket aan diensten en producten. Uiteraard tegen een concurrerende prijs. Bij ons kunt u uw bankzaken regelen zoals ú dat wilt. Internet Bankieren kán, maar hoeft niet. We hebben spaarrekeningen met hoge rente, interessante beleggingsmogelijkheden en slimme hypotheekproducten. Alles wat andere banken ook hebben, maar dan wél met de persoonlijke aandacht die u graag krijgt van een bank. U bent namelijk nog echt ‘klant’ bij ons.
Net als alle financiële instellingen in Nederland staat RegioBank onder het strenge toezicht van de Nederlandsche Bank en is op rekeninghouders van RegioBank de depositogarantieregeling van toepassing.

Volksbank N.V.
RegioBank is onderdeel van Volksbank N.V. Volksbank N.V. is een innovatieve Nederlandse dienstverlener op het gebied van verzekeren en bankieren. De organisatie werkt met efficiënt ingerichte werkprocessen en kosten- en risicobeheersing.

Doorlink naar onze site: https://www.regiobank.nl/uw-adviseur/faber-for-finance-b.v.-in-nieuwegein.html

 

Regiobank Erkend adviseur

Neem contact op als je een vraag hebt!

Tel: 030 – 600 8500

E-mail: info@faberforfinance.nl